Talotehdas kumppaniksi?

Seuraavat talotehtaat etsivät messurakentajaa 

Kirkonvarkauden asuntomessualueen asemakaava mahdollistaa unelmien mukaisen kodin sille sopivalle tontille. Talotehtaat ja materiaalitoimittajat tarjoavat myös yksilöllisempiä ja edullisempia vaihtoehtoja rakentajalle. Nyt sinulla on ainutkertainen tilaisuus toteuttaa talo- ja sisustusunelmasi - tehdä villitkin visiot todeksi!

Alla oleviin esimerkkihintoihin ei ole sisällytetty tonttiliittymiä eikä rakennusvalvonnan maksuja, jotka ovat yhteensä noin 10.000 euroa. Tonttiliittymän hintaan vaikuttaa valittu lämmitysmuoto sekä tontin sijainnista ja maaperästä riippuvat vesi- ja viemäritöiden rakentamiskustannus.

Esittelyssä alla olevat talotehtaat ovat kiinnostuneita saamaan rakentajaperheen asuntomessualueelle. Esimerkkitalojen tehtävä on helpottaa sinua saamaan yleiskäsitys rakentamisen kokonaiskustannuksista. Jos kiinnostuit, olethan suoraan yhteydessä talotehtaan edustajaan!Eurohongalta yli 50 vuoden kokemuksella yksilöllisiä, jokaisen omien tarpeiden mukaisia hirsitaloja ja puutaloja. Et ole sidottu valmiisiin talomalleihin, vaan omat ideasi ja tarpeesi  ratkaisevat. Talon ulkonäkö voi olla perinteisestä moderniin.

Meiltä myös Eurohonka- matalaenergiahirsitalot . Matalaenergiarakenne on liimaton ja muoviton, lämmöneristävyyden  U-arvo on 0,13, joka vastaa yli  80 cm umpipuuta. Eurohonka- matalaenergiahirsitalo on energiatehokas ja ekologinen valinta.

Yhteyshenkilö
Pentti Hyyryläinen
050 309 0701
pentti.hyyrylainen@eurohonka.fi
www.eurohonka.fi


TALOMALLI:
Haave 129
Kerrosala 129 m²
huoneistoala 115 m²

HINTA-ARVIO:
Kokonaiskustannus, ilman tonttia ja liittymiä, 265 000-320 000 riippuen varustetasosta.

KUVAUS:
Kero Hirsitalot ja Osakeyhtiö lamit.fi toteuttavat yhteistyössä Mikkelin Asuntomessuille Asiakkaan toiveiden talon. Talo on lämmin koti, jossa on helppo hengittää, koti on ekologinen ja energiaa tuhlaamaton, kotimaista puuta oleva hirsitalo, jossa on juuri oikea määrä uusinta tekniikkaa helpottamaan asumisen arkea.

Messutalosta tulee allergiaystävällinen ja ekologinen koti asua Kero Hirsitalojen lupausten mukaisesti ja taloon asennetaan uusimman tekniikan kodinkoneet ja talotekniikan laitteet energiatehokkuutta unohtamatta. Muun muassa rakennuksen vuotuiset energiakulut pyritään saamaan muutamaan sataan euroon vuodessa!

Katso laskelmat ja lue lisää:

http://kerohirsitalot.fi/index.php/uutta/39-asuntomessut2017

Keron aito oikea lämpöhirsi on muoviton, hengittävä, ekologinen ja ennen kaikkea lämmin. 29 cm lämpöhirsi eli pohjoisen tiukkasyinen mänty ja Hunton-puukuitueriste vastaa 72 cm puuta ja täyttää myös nykyaikaiset rakennusvaatimukset! muovitontalo.fi  - energiatehokkaimman puu- ja hirsirakentamisen edelläkävijä

Kero Hirsitalot
www.muovitontalo.fi
Tehdasmyynti 040 168 1088
myynti@kerohirsitalot.fi

Osakeyhtiö lamit.fi
www.lamit.fi
Toimitusjohtaja
Ari Järvinen 040 538 1869


HINTA-ARVIO:
valmiiksi tehtynä messutontin kanssa 220.000-320.000 euroa, riippuen valittavasta varustetasosta sekä oman työn osuudesta. Länsi-Savon mainoksessa mainittu 295.000 euron hintainen mallitalo ei sisällä tonttiliittymää (noin 10 000 euroa) tai pihatöitä.

Passiivikivitalot tunnetaan olemattomista lämmityskuluistaan ja nyt myös edelläkävijät saavat aktiivisesti kuivattavan talon lattian jolloin home ja kosteusvaurioista ei ole pelkoa. Tule tekemään kanssamme yhdessä perheellesi unelmien koti. Voimme suunnitella hyvinkin yksilöllisen talon - talon josta voi olla ylpeä myös tulevaisuudessa

Asuntomessurakentajien yhteyshenkilöt:

Asiakaspalvelujohtaja
Jussi Pajulahti 040 508 1200
jussi.pajulahti@passiivikivitalot.fi

Toimitusjohtaja
Esa Tommola 0207 780444
esa.tommola@passiivikivitalot.fi


Jetta-Talo Oy on erikoistunut energiatehokkaiden ja yksilöllisten talomallien teolliseen tuottamiseen suurelementtitekniikalla. Valittavissasi on joko matalaenergia- tai passiivirakenteiset rakenneratkaisut. Jokainen malli suunnitellaan sinun tarpeitasi vastaavaksi toiveesi, tontin ominaisuudet ja resurssit huomioon ottaen. Jetta-Talo -edustajamme kautta myös toimituslaajuus on räätälöitävissä perustoimituksesta aina täysin valmiiseen kokonaispalveluun saakka. Kysy lisää Sami Pulkkinen 0500 928 005, sami.pulkkinen@jetta-talo.fi


TALOMALLI:
 Polar 132/3 omakotitalo

ALATIEDOT:
Kerrosala 137,6 m2, huoneistoala 116,6 m2

HINTA-ARVIO:
valmiiksi tehtynä messutontin kanssa noin 296.000 euroa, liittymät ja pihatyöt eivät mukana. Talopaketin osuus laajalla sisällöllä alk. 84.800 euroa + rahti.

KUVAUS:
Polar 132 mallit ovat suosiossa käytännöllisten yhdessä tasossa olevien tilaratkaisujen vuoksi. Yksitasoratkaisun ei silti tarvitse olla tylsä, siitä pitää huolen 132/3 -mallin hulppea olohuoneen sivuharjallinen rakenne. Noin viiteen metriin kohoava katto, näyttävät jiirit sekä komea ikkunaryhmä tuo avaruutta ja valoa tupaan. Kuvan talossa asiakas korosti jykeviä liimapalkkeja tummalla värillä, joka tuo rouheutta muuten vaaleaan hirsipintaan.

PolarHouse lämpöhirsirakenne tunnetaan lämpimyydestä ja painumattomasta rakenteesta. Tavallisessa hirsitalossa esimerkiksi kuvan mukaisen koristekiviseinien tekeminen kattojiireihin saakka on erittäin haastavaa, jollei mahdotonta.

PolarHouse talot ovat saatavilla Ekovilla eristeellä, joka tehostaa rakenteen hengittävyyttä energiatehokkuudesta tinkimättä. Puupinnat hengittävät tasaten sisäilman kosteus-vaihteluita, puukuitueriste ja ilmansulkupaperi lisäksi päästävät osan hiilidioksidikuormasta poistumaan rakenteen läpi.

Mallistot ovat hyvin muunneltavissa ja PolarHouse tekee myös täysin yksilöllisiä ratkaisuja.

PolarHouse Oy
Jarkko Rönkkö
myyntipäällikkö
040 587 3015

jarkko.ronkko@polarhouse.com

Rock KivitalotTALOMALLI:
Santana

KOKONAISALA:
132 m2

HUONEISTOALA:
104 m2

HUONEJAKO:
3-4 + k + rt + khh + s + 2 x wc

KERROSLUKU:
2

Santana on suunniteltu pienen perheen tarpeisiin tiiviiseen kaupunkirakentamiseen. Tasamaalle tai loivaan rinteeseen rakennettava talo sopii hyvin pienellekin tontille. Keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen lattiapintaa on laskettu alemmaksi muusta talosta, tila on osittain avoin ylös asti. Alakerrassa on lisäksi tilava kodinhoitohuone sekä sauna ja erillinen wc. Santanan makuutilat on sijoitettu yläkertaan. Yläkerran wc:n yhteydessä on erillinen suihku. Aulatilasta on käynti isolle autotallin päällä olevalle katetulle terassille. Aulasta avautuu sisänäkymä alakerran oleskelutiloihin, tilan voi tarvittaessa muuttaa yhdeksi lisähuoneeksi.
 
Yhteystiedot:
Santtu Syväpuro 0400 455 077
santtu.syvapuro@rockkivitalot.fi

Tutustu Kirkonvarkauden tontteihin