Löydä oman olon osoite Mikkelin vehreistä taajamista tai maaseudun rauhasta.


Oman olon tontteja on tarjolla Mikkelin taajamista ja maaseudun rauhasta – aina hyvien palveluiden ääreltä. Osa tonteista on haettavissa jatkuvasti ja osa tonteista on haettavissa määräaikojen mukaan. Tee elämäsi sijoitus Mikkeliin ja toteuta oman unelman kokoinen koti. Mikkelissä palvelut ovat aina suhteellisen lähellä, vaikka kotisi sijaitsisi myös maaseudun rauhassa. Etäisyydet ovat lyhyet ja palvelut saavutettavissa joustavasti. Mikkelin kaupungin ja maaseututaajamien palvelut ja harrastusmahdollisuudet sekä ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset eväät kaiken kokoisille perheille ja kaiken ikäisille muuttajille.


Neuvoja ja apua oman kodin rakentamiseksi Mikkeliin saat verkkosivuiltamme


Saimaan rantatontit

Saimaansivu on uusi ja ainutlaatuisten asuinalueiden kokonaisuus Saimaan rantamaisemissa Mikkelissä - aivan kaupungin palveluiden kupeessa. Asuntomessut 2017 järjestetään Saimaansivun Kirkonvarkauden uudella asuinalueellaTaajama- ja maaseututontit

Oman olon tontteja on tarjolla Mikkelin taajamista ja maaseudun rauhasta – aina hyvien palveluiden ääreltä. Osa tonteista on haettavissa jatkuvasti ja osa tonteista on haettavissa määräaikojen mukaan.
Yritys- ja teollisuustontit

Me Mikkelissä olemme kaavoittaneet yrityksille tilaa menestyä. Meillä on tarjolla eri puolilla kaupunkia mainioita toimitiloja eri kokoisille yrityksille. Tule tekemään menestystä hyvälle paikalle.