Asuntomessut Mikkelissä 2017

Asuntomessut Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Asuntomessut Mikkelissä 2017

UUTISKIRJE 1/2016

www.asuntomessut.fi

Yrittäjä - oletko valmis?

Tämä on Mikkelin asuntomessutoimiston ensimmäinen uutiskirje. Jatkossa lähetämme kirjeet kuukausittain. Tässä uutiskirjeessä keskitymme yrittäjille suunnattuihin palveluihin. 

Me messutoimistossa haluamme olla omalta osaltamme tarjoamassa tukemme sille, että sinä yrittäjänä saat messuista kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Varmista nettinäkyvyytesi!
Google ja facebook-koulutus 5.10.2016

Iso osa messuasiakkaista etsii tarvitsemansa palvelut paikkakunnasta matkapuhelimellaan. Asuntomessut Mikkelissä ja MPY järjestävät yhteistyössä koulutustilaisuuden, jossa MPY:n Kaija Oksanen antaa neuvot siihen kuinka hakukone, karttapalvelu tai sosiaalinen media nostaa yrityksesi esille ja miten voit parantaa omaa näkyvyyttäsi verkossa.  

Maksuton koulutus järjestetään ke 5.10.2016 klo 17.30 alkaen Ikioma Areenalle (Mikkelin jäähalli). Tilaisuus on tarkoitettu 1-50 hengen yrityksille, joilla on jo omat verkkosivut ja/tai yrityksen Facebook–profiili. Paikkoja on 75 ja ne jaetaan  ilmoittautumisjärjestyksessä. 
Ilmoittautuminen 2.10. mennessä messutoimistoon piia.aarniosalo@mikkeli.fi 

Matkailuyrittäjien infotilaisuus
pe 21.10.2016 klo 11-13

Kenkäveron rantapaviljongissa järjestettävä maksuton lounastilaisuus on suunnattu sellaisille tahoille, jotka tarjoavat joko ryhmille soveltuvia matkailutuotteita tai majoituspalveluita. Käymme läpi lokakuun alussa julkistettavan www.visimikkeli.fi/asuntomessut sivuston sekä mahdolliset yhteismarkkinointitoimenpiteet. Tilaan mahtuu 30 yrittäjää. Paikat täytämme ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset messutoimistoon  piia.makila@mikkeli.fi 

Myynnillä menestystä
ti 22.11.2016 klo 17

Laita jo kalenteriisi suosittu ja jokavuotinen tapahtuma, jonka yhteisvalmisteluissa olemme mukana. Pääpuhujana Jyrki Sukula. Lisätietoa seuraavassa uutiskirjeessä. 

Tarjoa tuotteitasi messurakentajille

Onko sinulla tuote tai palvelu, jota haluaisit tarjota asuntomessurakentajille? Kaikki rakentajamme eivät halua antaa tietojaan julkisuuteen, joten varmin tapa saada tarjouksesi perille on lähettää se palvelutorin kautta. Voitte myös järjestää rakentajille tilaisuuksia, joiden kutsut välitämme mielellämme eteenpäin rakentajille. 

Täytä ilmainen Palvelutori-ilmoitus täällä
Yhteyshenkilömme tapahtumakutsuissa on piia.aarniosalo@mikkeli.fi 

Miten tulla esille messukesänä?

Jos haluat tarjota palveluitasi erityisesti messuvierasta silmällä pitäen, niin yksittäinen yritys voi tehdä esimerkiksi omille verkkosivuilleen alisivun, kuten oheiskohteemme Kenkävero on tehnyt. Katso esimerkki www.kenkavero.fi/asuntomessut-2017-mikkelissa 

www.visimikkeli.fi/asuntomessut - sivukokonaisuus on tekeillä ja matkailuyrittäjät saavat tarjontansa esille sitä kautta. 

Novasolin kautta voit tarjota messuvieraille majoitusta ja näytteilleasettajille otamme majoitustarjouksia vastaan suoraan messutoimistossakin. Novasolin tuote- ja myyntiassistentti Pekka Hirvonen 040 549 5958, pekka.hirvonen@novasol.com 

Kehu kaupunkiamme somessa #kehtaakehuamikkeli - tätä kautta voimme tuoda esille mitä Mikkeliläiset itse ovat mieltä kotikaupungistaan. 

Asuntomessualueen sisäpuolella näytteilleasettajapaikkojen myynnistä vastaa Osuuskunta Suomen Asuntomessut, ei siis paikallinen Mikkelin toimisto. Näyttelypaikkamyynti avautuu aikaisintaan loppusyksystä 2016. Messuilla on monentasoisia ja hintaisia paikkoja joten niihin kannattaa tutustua etukäteen. Lisätiedot täältä

TOP-lista = käynnissä nyt

  1. Tonttimyynti on loppunut ja messusisältöjen suunnittelu on alkanut... lue lisää 
  2. Asuntomessualueena toimiva Kirkonvarkaus sai oman postimerkin... lue lisää 
  3. Laivakuljetuksen varmistamiseksi etsitään laivuria.... lue lisää 
  4. Kesän 2017 messumajoitus kannattaa varata nyt... lue lisää